cars8web

Een 8.5 voor onze service en dienstverlening

Eind 2020 hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek uitgezet met de titel “Met de billen bloot”.  Dit is de metafoor voor het kwetsbaar opstellen wat we feitelijk met dit onderzoek doen. Het is tevens een knipoog naar de sauna, een plek waar je letterlijk met de billen bloot gaat. Dit is ook een plek van rust en warmte. Elementen van comfort die wij ook met onze dienstbaarheid trachten te bereiken. Als blijk van waardering selecteerden we uit alle reacties een winnaar en beloonden deze met een saunategoedbon.

Uit 78 reacties hebben wij een mooi klanttevredenheidscijfer van gemiddeld een 8 mogen ontvangen. Voornamelijk onze service en dienstverlening worden geroemd met een 8,5. Een aantal citaten: “Je wordt altijd goed geholpen en vriendelijk en geduldig te woord gestaan”, “Als ik vragen heb, krijg ik snel antwoord. De samenwerking verloopt altijd goed door de korte lijnen”.

In 2021 blijven wij onze nieuwste web-based C.A.R.S optimaliseren en zorgen ervoor dat onze dienstverlening Your Partner waardig blijft.

Met C.A.R.S krijgt u dag en nacht inzicht in uw apparatuur

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Direct contact

Bel +31512-589842

Mail info@yp-yourpartner.nl

Blog

Lees alle blogartikelen
LEES MEER dweil-bewerkt-169

Dweil op heterdaad betrapt!

Dweilen vandaag de dag, ze zijn onberekenbaar en altijd op zoek naar avontuur.

LEES MEER snn-landschaps-169

Steun door EU en SNN voor Innovatie en R&D bij YP

Procesbesturingen voor onder meer alle mogelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties.

LEES MEER podcast-remote-yp

Podcast: Remote Sensing en Big Data

Ontdek de complexiteit en veelbelovende mogelijkheden van deze technologie├źn.

LEES MEER veilig-op-de-weg

Met Telemetrie het hele jaar door veilig op weg

C.A.R.S van YP Your Partner wordt wel het wakend oog van de weg genoemd.