Uw partner in monitoring & control

YP Your Partner ontwikkelt intelligente informatie- en besturingssystemen voor het wereldwijd monitoren, beheren en bedienen van machines en installaties. De samenwerking met u als partner is de kern van onze werkwijze.

  • Samen verbinden we mensen, kennis en data, zodat er meer ontstaat dan de som der delen
  • Samen initiëren en begeleiden we projecten voor duurzaam en intelligent informatiebeheer
  • Samen creëren we innovatief maatwerk waardoor de oplossing altijd uniek en beter is

Big Ideal

YP Your Partner gelooft dat de wereld een betere plaats zou zijn als technologie de onderlinge samenwerking tussen mensen op een duurzame en efficiënte manier weet te verbeteren.

 

Missie

Met onze betrouwbare en intelligente informatie- en besturingssystemen én door jarenlange domeinkennis, verbindt YP Your Partner mensen, objecten, systemen en data. YP Your Partner zorgt voor optimale en duurzame prestaties van machines en installaties. Zo ontzorgen wij onze partners en kunnen zij genieten van hun nachtrust.

 

Visie

De huidige technologische mogelijkheden zijn ongekend en bieden oplossingen voor alle uitdagingen. Met ons innovatieve informatie- en besturingssysteem C.A.R.S brengen wij al deze technische mogelijkheden samen. De met C.A.R.S verkregen inzichten leiden tot adviezen op maat en automatische procesbesturingen. Op die manier leveren wij een bijdrage aan een duurzame samenleving.

Kracht

Het geheim van ons succes schuilt in de sterke focus op de in eigen huis ontwikkelde C.A.R.S (Complete Automation and Reliability Suite). En in de focus op strategische partnerschappen met marktleiders in de machine- en apparatenbouw. Deze partners borgen hiermee een versnelde productontwikkeling met minimaal risico en minimale investeringen.

We gaan graag met u in gesprek over hoe C.A.R.S kan bijdragen aan uw succes.

 

Informatiebeveiliging

YP Your Partner is in het bezit van het ISO 27001–certificaat voor informatiebeveiliging. Dit betekent dat informatie over uw bedrijf bij ons in veilige handen is. Goed om te weten, in een tijd dat cyberveiligheid hoog op ieders agenda hoort te staan.

ISO 27001 is een ISO–standaard voor informatiebeveiliging. Deze internationale norm is van toepassing op alle typen organisaties zoals commerciële ondernemingen, overheidsinstanties en non-profitorganisaties. Het gaat om eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). Klantinformatie in vertrouwde handen bij YP Your Partner.

 

Kwaliteitsmanagement

YP Your Partner beschikt tevens over het ISO 9001-certificaat. Goed doordachte werkstromen zijn bepalend voor de kwaliteit van onze producten en diensten.

Een kwaliteitsmanagementsysteem dat is gecertificeerd conform ISO 9001 definieert wie verantwoordelijk is voor welke voor de kwaliteit relevante activiteiten en welke procedures moeten worden gevolgd. De norm vereist een gesloten controlesysteem waarvoor het systeem voortdurend opnieuw moet worden geëvalueerd teneinde een continu verbeterproces (Continuous Improvement process; CIP) te bewerkstelligen. Zo wordt gewaarborgd dat kwaliteitsgerichtheid een essentieel aspect is van het werk van onze medewerkers.

Samenwerken

YP Your Partner bouwt aan duurzame relaties, zodat partners optimaal rendement halen uit producten, kennis en ervaring. Samenwerken zit al 30 jaar in onze genen, daarom durven wij ons ‘YP Your Partner’ te noemen.

Innovatie

Innovatie zit in het dna van YP Your Partner. Wij nemen het voortouw in het toepassen van technologische en innovatieve ontwikkelingen. Hierdoor kan YP Your Partner de kwaliteit waarborgen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Zekerheid & Integriteit

Met een hoge servicegraad draagt YP Your Partner bij aan optimale en duurzame prestaties van machines en installaties van onze partners. Wij zorgen voor slimme en toekomstgerichte oplossingen.