yp-app-made-by-freed

YP/Freed Mobile+interactive, partners in een stroomversnelling

In de merknaam YP Your Partner mag het woord ‘partners’ gerust met hoofdletters geschreven worden. Een partnership gaat namelijk veel verder dan een goede relatie met een willekeurige opdrachtgever. In partnerverband wissel je met elkaar kennis, kunde en ervaring uit om samen een ultieme doelstelling te bereiken. Bij YP Your Partner gaan we heel ver in het aangaan van succesvolle partnerships. Dat doen we overigens niet alleen met onze opdrachtgevers, maar ook met onze collega’s. Het eindresultaat staat in onze doelstelling centraal, daar schuiven we gevoelige ego’s graag voor aan de kant. We zitten daarom geregeld met de beste partijen aan tafel, stimuleren elkaars prestaties en gunnen elkaar de schouderklop.

Alleen ga je sneller, samen als partners kom je verder. Wij geloven in een waardevol partnership.

C.A.R.S is een elektronische module van YP Your Partner waarmee op afstand industriële processen 24/7 aangestuurd en gecontroleerd kunnen worden. Naast de hardware, die al vanaf 1987 bestaat, vormt de software de kern waar het in feite om draait. Die software wordt met iedere update slimmer, sneller en beter. De huidige versie 8.0 monitort niet alleen het functioneren van apparatuur, machines en installaties, maar geeft ook preventief meldingen van mogelijke storingen en stagnaties. Het ontwikkelen van deze software is een expertise van YP Your Partner, het maken van apps die de bediening ervan vereenvoudigen valt binnen het vakgebied van FREED Mobile+Interactive

 

Na een succesvolle eerste app voor C.A.R.S, is ook de tweede app door FREED ontwikkeld.

Ere wie ere toekomt. FREED heeft inmiddels twee apps ontwikkeld waarmee meldingen van C.A.R.S sneller en vollediger kunnen worden afgehandeld. Daarmee is de kwaliteit en de dienstbaarheid vergroot. Het heeft er ook toe geleid dat YP en FREED elkaar vaker weten te vinden. De synergie tussen beide bedrijven leidt tot betere producten voor onze opdrachtgevers. En daar is het ons allemaal om te doen.

Met C.A.R.S krijgt u dag en nacht inzicht in uw apparatuur

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Direct contact

Bel +31512-589842

Mail info@yp-yourpartner.nl

Blog

Lees alle blogartikelen
LEES MEER dweil-bewerkt-169

Dweil op heterdaad betrapt!

Dweilen vandaag de dag, ze zijn onberekenbaar en altijd op zoek naar avontuur.

LEES MEER snn-landschaps-169

Steun door EU en SNN voor Innovatie en R&D bij YP

Procesbesturingen voor onder meer alle mogelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties.

LEES MEER podcast-remote-yp

Podcast: Remote Sensing en Big Data

Ontdek de complexiteit en veelbelovende mogelijkheden van deze technologie├źn.

LEES MEER veilig-op-de-weg

Met Telemetrie het hele jaar door veilig op weg

C.A.R.S van YP Your Partner wordt wel het wakend oog van de weg genoemd.