YP: de broedplaats met carrièrekansen

YP Your Partner gaat voor de meest effectieve samenwerkingsvorm met opdrachtgevers. Het begrip ‘klant’ blijkt daarbij ontoereikend. Vandaar de keus om de term ‘partner’ direct in de bedrijfsnaam te integreren. Duidelijker kan het doel niet gecommuniceerd worden.

 

Het ‘partnership’ betreft niet alleen de externe relaties, ook in het bedrijf wordt deze zienswijze gehanteerd. Het team van YP werkt dan ook in hecht ‘partnerverband’ samen. Dat team bestaat uit collega’s die al vele jaren meelopen tot nieuwkomers die net komen kijken. Die laatste categorie wordt met de rode innovatieloper ontvangen. YP wil voor hen een inspirerende broedplaats met carrièrekansen zijn. Lucas Vonk heeft als student ICT zijn ideale plek inmiddels bij YP gevonden. Hij voelt zich er thuis en straalt dat uit. Aangenaam kennis te maken!

 

Lucas Vonk (20), student ICT/Business IT & Management (Hanze), werkzaam bij YP Your Partner

 

Lucas volgde een mbo-opleiding als applicatieontwikkelaar. Maar de hele dag naar een beeldscherm turen sprak hem in de praktijk niet aan. Dus vervolgde hij zijn studie met een hbo-opleiding ICT/Business IT & Management waarbij de scoop een stuk breder en voor hem veel interessanter is. Want Lucas houdt van mensen en afwisseling.

Bij YP Your Partner kreeg hij de kans zijn kennis en ambities in de praktijk te brengen. Hij helpt een ervaren collega met het maken en online zetten van handleidingen en is interactief betrokken bij het beantwoorden van vragen die door relaties worden gesteld. Daarmee vormt hij een persoonlijke schakel tussen de klanten (de externe relaties) en de programmeurs en kan in veel gevallen al direct een antwoord op de gestelde vragen geven. En juist dat deel, het directe klantencontact op technisch hoog informatief niveau, is de wereld waarin Lucas bij YP Your Partner wil, kan én mag excelleren.

 

Software ontwikkelen, chip-tuning, sporten en een baan bij YP

Naast zijn studie en werk heeft Lucas ook andere liefdes. Allereerst is dat zijn vriendin waarmee hij een technische hobby deelt. Samen sleutelen zij aan auto’s en weten door middel van Chip tuning een paar honderd Pk’s uit een VW te persen. Met minder paardenkracht, maar meer menskracht, mountainbiket hij over de Friese bospaden of is hij te vinden in de sportzalen waar gekorfbald wordt. Leuke anekdote; korfbal blijkt de verbindende factor met YP Your Partner te zijn. Een medespeler vertelde tijdens de rust vol trots over het bedrijf waar hij werkt. ‘Jee, dat lijkt me een geweldige club’, zei Lucas. Van het een kwam het ander. Hij werkt inmiddels naast zijn studie parttime bij YP Your Partner, en heeft al zicht op een toekomstige fulltime baan. Over carrière gesproken!

 

Bij YP Your Partner zijn er volop carrièrekansen

Zoek je een stageplaats of een job in de ICT? Aarzel niet, bel ons of stuur een bericht en we nemen contact met je op om samen te kijken waar we mee aan de slag kunnen.

lucas-vonk-carriere

Met C.A.R.S krijgt u dag en nacht inzicht in uw apparatuur

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Direct contact

Bel +31512-589842

Mail info@yp-yourpartner.nl

Blog

Lees alle blogartikelen
LEES MEER dweil-bewerkt-169

Dweil op heterdaad betrapt!

Dweilen vandaag de dag, ze zijn onberekenbaar en altijd op zoek naar avontuur.

LEES MEER snn-landschaps-169

Steun door EU en SNN voor Innovatie en R&D bij YP

Procesbesturingen voor onder meer alle mogelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties.

LEES MEER podcast-remote-yp

Podcast: Remote Sensing en Big Data

Ontdek de complexiteit en veelbelovende mogelijkheden van deze technologieën.

LEES MEER veilig-op-de-weg

Met Telemetrie het hele jaar door veilig op weg

C.A.R.S van YP Your Partner wordt wel het wakend oog van de weg genoemd.