data-delen-foto

Wie Data deelt, krijgt een schat aan informatie

Delen is vermenigvuldigen, luidt een oude wijsheid. Dit geldt zeker voor data delen. Wie data uitwisselt met andere organisaties, krijgt een schat aan informatie. En dat levert weer nieuwe inzichten en nieuwe ideeën op. Bijvoorbeeld over nieuwe diensten of producten.

In aflevering 4 van onze kennisbank besteden we deze maand ruim aandacht aan de voordelen van het uitwisselen van informatie. En aan de voorwaarden. Want je mag niet zomaar alles de wereld in slingeren.

 

Delen met partners

YP Your Partner heeft als toepassingscentrum voor (big) data ruime ervaring met kennisdeling. Maar innoveren doe je niet alleen, ook niet als je met het Internet of Things aan de slag gaat.

“We zien een data-gedreven wereld vol kansen”, zegt directeur Theun Prins. “Afhankelijk van jouw vraag of probleem laten wij zien hoe je concrete meerwaarde uit data kunt halen. Dit levert nieuwe kennis, inzichten en businesscases op waarmee onder andere maakbedrijven direct aan de slag kunnen.”

 

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder in de kennisbank. Of neem contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van data delen. Samen weet je nóg meer!

Met C.A.R.S krijgt u dag en nacht inzicht in uw apparatuur

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Direct contact

Bel +31512-589842

Mail info@yp-yourpartner.nl

Blog

Lees alle blogartikelen
LEES MEER dweil-bewerkt-169

Dweil op heterdaad betrapt!

Dweilen vandaag de dag, ze zijn onberekenbaar en altijd op zoek naar avontuur.

LEES MEER snn-landschaps-169

Steun door EU en SNN voor Innovatie en R&D bij YP

Procesbesturingen voor onder meer alle mogelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties.

LEES MEER podcast-remote-yp

Podcast: Remote Sensing en Big Data

Ontdek de complexiteit en veelbelovende mogelijkheden van deze technologie├źn.

LEES MEER veilig-op-de-weg

Met Telemetrie het hele jaar door veilig op weg

C.A.R.S van YP Your Partner wordt wel het wakend oog van de weg genoemd.