Steun door EU en SNN voor Innovatie en R&D bij YP

 

YP Your Partner ontwikkelt en vermarkt procesbesturingen voor onder meer alle mogelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties. Daarnaast ook voor de industrie. Aanvragers eigen informatie- en besturingssysteem CARS (Complete Automation & Reliability Suite) vormt het kloppende hart van uiteenlopende technische installaties.

Dankzij SNN en de Europese Unie is het voor YP Your Partner mogelijk om meer in te zetten op innovatie en nieuwe R&D projecten te starten.

 

snn-landschaps-169


C.A.R.S; Web-based dashboard tool

In het kader van dit project is een web-based dashboard tool ontwikkeld; een (prototype) web-based dashboard gegenereerde tool, waarmee on-line dashboards (visuele representaties van bijvoorbeeld fysieke productiesystemen/-lijnen en waterzuiveringsinstallaties) kunnen worden opgebouwd.

Met deze nieuwe tool kunnen installaties in 3D  worden gevisualiseerd en kunnen nieuwe (real-time)  onderdelen aan een (virtuele) productielijn of waterzuiveringsinstallatie worden toegevoegd.

Voorts is de nieuwe tool voorzien van een informatiebeveiligings-/autorisatie oplossing, waarmee rechten van uiteenlopende typen gebruikers geregeld kunnen worden (wie mag wat inzien en wie mag wat in het digitale dashboard veranderen).

 

Meer informatie over de SNN en EU subsidie is te vinden op: 

 

WEBSITE

Met C.A.R.S krijgt u dag en nacht inzicht in uw apparatuur

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Direct contact

Bel +31512-589842

Mail info@yp-yourpartner.nl

Blog

Lees alle blogartikelen
LEES MEER dweil-bewerkt-169

Dweil op heterdaad betrapt!

Dweilen vandaag de dag, ze zijn onberekenbaar en altijd op zoek naar avontuur.

LEES MEER snn-landschaps-169

Steun door EU en SNN voor Innovatie en R&D bij YP

Procesbesturingen voor onder meer alle mogelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties.

LEES MEER podcast-remote-yp

Podcast: Remote Sensing en Big Data

Ontdek de complexiteit en veelbelovende mogelijkheden van deze technologie├źn.

LEES MEER veilig-op-de-weg

Met Telemetrie het hele jaar door veilig op weg

C.A.R.S van YP Your Partner wordt wel het wakend oog van de weg genoemd.