recapp-hexagon-project

Recapp YP Your Partner 2021

Een recapp vanuit YP Your Partner, met een knipoog naar de app- in recap. Want onze IoT C.A.R.S webapp speelde het afgelopen jaar een mooie rol. Daarnaast begonnen we het jaar al goed met onze ISO9001 certificering. We waren al ISO 27001 gecertificeerd, maar voegden daar nog een certificaat voor het borgen van kwaliteit aan toe

 

Stertil als C.A.R.S partner

In april kwam daar een nieuwe C.A.R.S partner bij: STERTIL. Zij halen door de samenwerking met YP Your Partner een fulltime procescontroleur in huis. Een partner die nooit slaapt, maar dag en nacht op scherp staat om systemen veilig en draaiende te houden.

 

Een dikke 8.2 voor onze dienstverlening

Een aantal weken geleden hebben we ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd en met een dikke 8 zijn we zeker tevreden. We kregen goede tips om volgend jaar nog hoger te kunnen scoren. En de complimenten die we mochten ontvangen geven veel genoegdoening voor het complexe en vaak niet direct zichtbare werk waar we dagelijks mee bezig zijn. Hartelijk dank daarvoor.

 

1 mei 2022: YP Your Partner 35 jaar!

We kijken ook alvast vooruit naar een feestelijk moment in 2022. Op 1 mei bestaan we dan al weer 35 jaar! Dit laten we uiteraard niet stilzwijgend aan ons voorbij gaan. Houdt onze sociale media en website in de gaten en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Fijne feestdagen

Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken om u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig, bovenal gezond en innovatief 2022 toe te wensen. Bedankt voor het vertrouwen in YP Your Partner.

Met C.A.R.S krijgt u dag en nacht inzicht in uw apparatuur

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Direct contact

Bel +31512-589842

Mail info@yp-yourpartner.nl

Blog

Lees alle blogartikelen
LEES MEER dweil-bewerkt-169

Dweil op heterdaad betrapt!

Dweilen vandaag de dag, ze zijn onberekenbaar en altijd op zoek naar avontuur.

LEES MEER snn-landschaps-169

Steun door EU en SNN voor Innovatie en R&D bij YP

Procesbesturingen voor onder meer alle mogelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties.

LEES MEER podcast-remote-yp

Podcast: Remote Sensing en Big Data

Ontdek de complexiteit en veelbelovende mogelijkheden van deze technologie├źn.

LEES MEER veilig-op-de-weg

Met Telemetrie het hele jaar door veilig op weg

C.A.R.S van YP Your Partner wordt wel het wakend oog van de weg genoemd.