mourik

 

Mourik is een groot zelfstandig familiebedrijf en al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in infrastructuur, industriële diensten, utiliteitsbouw en catalyst handling. Met meer dan 2000 medewerkers, een omzet van 470 miljoen euro en vestigingen over de hele wereld, mag – in passende bescheidenheid – van een uiterst succesvolle onderneming gesproken worden.

Een betere dienstverlening voor Mourik

 

Mourik deelt het resultaat graag met anderen, want ‘mensen maken Mourik’, is niet voor niets de filosofie van het bedrijf. En met ‘mensen’ bedoelt Mourik meer dan de eigen collega’s die zich dag en nacht voor de opdrachtgevers inzetten. Met ‘mensen’ doelt Mourik ook op de samenwerkingsverbanden met een select aantal leveranciers. Met partners die toegevoegde waarde leveren en ervoor zorgen dat de dienstverlening van Mourik er telkens nóg beter op wordt. Eén van die connecties is YP Your Partner. Want – zoals al in de naam verweven zit – stelt YP zich als een werkelijke partner in business op. Met C.A.R.S draagt YP Your Partner al 8 jaar bij aan het wereldwijde succes van Mourik.

 

‘Mourik’s succes wordt mede bepaald door de kwaliteit van onze partners’.

Huibert van Andel

 

Projectleider milieu

 

Huibert van Andel, projectleider Milieu en verantwoordelijk voor het functioneren van de vele installaties bij Mourik’s opdrachtgevers: “Daar mag werkelijk niets misgaan. Een storing kan rampzalig uitpakken, dat moet je hoe dan ook zien te voorkomen.” Van Andel is gelukkig met de keuze van de samenwerking die 8 jaar geleden met YP Your Partner is ontstaan: ‘We gingen zeker niet over één nacht ijs. We hebben ons grondig op de vele mogelijkheden en partijen georiënteerd. YP Your Partner bleek de meeste ervaring en de beste papieren te hebben. Zij waren al bekend in de milieuwereld en dat geeft een voorsprong”.

Mourik kan met C.A.R.S preventief onderhoud op installaties plegen

 

Mourik werkt met twee uitvoeringen van het C.A.R.S systeem. De laatste versie (8.0) kan nog veel meer dan Mourik gebruikt. Van Andel: “We moeten het systeem en alle mogelijkheden nog beter leren kennen. YP Your Partner kan ons daarin bijscholen, hetgeen in het verleden ook is gebeurd. Met de 8.0 versie zijn we in staat om preventief onderhoud op installaties te plegen, waardoor storingen worden voorkomen en vooraf opgelost. De ‘partners’ van YP zien wij zeker als onze collega’s. Samen dragen we zorg voor de beste oplossingen voor onze klanten.”

Met C.A.R.S krijgt u dag en nacht inzicht in uw apparatuur

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Direct contact

Bel +31512-589842

Mail info@yp-yourpartner.nl

Blog

Lees alle blogartikelen
LEES MEER dweil-bewerkt-169

Dweil op heterdaad betrapt!

Dweilen vandaag de dag, ze zijn onberekenbaar en altijd op zoek naar avontuur.

LEES MEER snn-landschaps-169

Steun door EU en SNN voor Innovatie en R&D bij YP

Procesbesturingen voor onder meer alle mogelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties.

LEES MEER podcast-remote-yp

Podcast: Remote Sensing en Big Data

Ontdek de complexiteit en veelbelovende mogelijkheden van deze technologieën.

LEES MEER veilig-op-de-weg

Met Telemetrie het hele jaar door veilig op weg

C.A.R.S van YP Your Partner wordt wel het wakend oog van de weg genoemd.