Maak van Blue Monday een dag met een glimlach!

Blue Monday staat bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Een dag waarop veel mensen last hebben van een winterdip. Waarop ze ontdekken dat de meeste goede voornemens niet goed uitpakken en ook nog eens moeten vaststellen dat het voorjaar nog wel even op zich laat wachten. Kortom, drie belangrijke ingrediënten om een weemoedig humeur van te krijgen. En als je al in een mineurstemming de bewuste 17de januari ’s ochtends vroeg opstaat, lijkt alles wat je die dag doet ook nog eens te mislukken. De Blue Monday Winter Blues zit niet tussen je oren, er is wetenschappelijk bewijs dat de 3de maandag in januari ook werkelijk een negatieve uitstraling heeft. Maar daar kun je gelukkig zelf een hoop, zo niet alles aan doen!

 

Neem de regie in handen

Blue Monday is namelijk een uitgelezen dag om zelf de regie in handen te nemen en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt en er niets mis kan gaan. Als iedereen nou juist op die dag wat extra aandacht aan een ander besteedt, beleven we met z’n allen Blue Monday als een dag met een weergaloze glimlach.

 

Zeven tips van YP Your Partner om van Blue Monday een Happy Monday te maken:

  1. Sta op met een glimlach en houd die lach de hele dag vast, dat werkt aanstekelijk op je omgeving. Je krijgt er telkens een brede glimlach voor terug.
  2. Trakteer je collega’s op een kopje koffie of thee. Ook als ze er niet om vragen. Nog leuker: doe er juist vandaag eens wat lekkers bij!
  3. Bespreek ’s ochtends direct problemen of issues met je collega’s en los ze op. Je hebt daar samen de hele dag lol van.
  4. Doorbreek de sleur, deel je dag compleet anders in. Verras jezelf en je collega’s met je ‘nieuwe ik’.
  5. Denk anders over de tijd van het jaar. Nog maar een paar weken en het is voorjaar, een paar maanden en je gaat alweer op vakantie. Geniet er nu alvast van.
  6. Trakteer jezelf op wat leuks. Verwen je op een etentje thuis (of buiten de deur), een goede film, lekkere hapjes. De kapper, een zonnebank, een massage… – Neem jezelf voor dat Blue Monday niet bestaat. Althans niet voor jou en je omgeving. Het is gewoon een glimlach-dag als alle andere dagen.

 

We wensen je een hele fijne Blue Monday. Laat ons s.v.p. weten of de tips je geholpen hebben en of je nog tips voor ons hebt. Bel 0512-589842 of laat een berichtje op onze social media achter wij noteren ze graag!

blue-monday

Met C.A.R.S krijgt u dag en nacht inzicht in uw apparatuur

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Direct contact

Bel +31512-589842

Mail info@yp-yourpartner.nl

Blog

Lees alle blogartikelen
LEES MEER dweil-bewerkt-169

Dweil op heterdaad betrapt!

Dweilen vandaag de dag, ze zijn onberekenbaar en altijd op zoek naar avontuur.

LEES MEER snn-landschaps-169

Steun door EU en SNN voor Innovatie en R&D bij YP

Procesbesturingen voor onder meer alle mogelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties.

LEES MEER podcast-remote-yp

Podcast: Remote Sensing en Big Data

Ontdek de complexiteit en veelbelovende mogelijkheden van deze technologie├źn.

LEES MEER veilig-op-de-weg

Met Telemetrie het hele jaar door veilig op weg

C.A.R.S van YP Your Partner wordt wel het wakend oog van de weg genoemd.