digital-twinwebsite

De dubbele kracht van de Digital Twins

Wat zijn Digital Twins en wat kun je er mee? Die vragen beantwoorden we deze maand in onze kennisbank. De term ontstond in 2016 toen onderzoeksbureau Gartner er aandacht aan schonk in de top-10 van technologietrends voor 2017.

 

Het bureau voorspelde dat binnen drie tot vijf jaar miljarden objecten een digitale tweelingbroer zouden hebben; een dynamisch softwaremodel van een fysiek apparaat of systeem. Sindsdien nam de ontwikkeling inderdaad een hoge vlucht.

 

Feitelijk zijn de installaties in ons software-platform C.A.R.S ook eenvoudige Digital Twins. Binnen C.A.R.S helpt de virtuele versie om inzicht te krijgen in het lopende proces. Met C.A.R.S en aanvullende data-analyse kun je ze inzetten om de uitrol van het Internet of Things te optimaliseren. Door de informatie uit de sensoren te combineren met de Digital Twin kunnen engineers achterhalen wat de best mogelijk technische verbeteringen aan installaties zijn.

 

Meer weten over de mogelijkheden en voordelen van de digitale tweelingbroertjes? Lees dan verder op onze kennisbank. Of neem contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen graag.

Met C.A.R.S krijgt u dag en nacht inzicht in uw apparatuur

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Direct contact

Bel +31512-589842

Mail info@yp-yourpartner.nl

Blog

Lees alle blogartikelen
LEES MEER dweil-bewerkt-169

Dweil op heterdaad betrapt!

Dweilen vandaag de dag, ze zijn onberekenbaar en altijd op zoek naar avontuur.

LEES MEER snn-landschaps-169

Steun door EU en SNN voor Innovatie en R&D bij YP

Procesbesturingen voor onder meer alle mogelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties.

LEES MEER podcast-remote-yp

Podcast: Remote Sensing en Big Data

Ontdek de complexiteit en veelbelovende mogelijkheden van deze technologie├źn.

LEES MEER veilig-op-de-weg

Met Telemetrie het hele jaar door veilig op weg

C.A.R.S van YP Your Partner wordt wel het wakend oog van de weg genoemd.