yp-eekhoorn

C.A.R.S 8.0; Inspired by Nature and Data

Al vroeg in het najaar steekt de verzamelwoede bij eekhoorns de kop op. Noten, zaden, knoppen… alles wordt zorgvuldig op diverse plaatsen opgeslagen en veilig weggestopt voor de koude wintertijd. Een eekhoorn houdt weliswaar geen diepe winterslaap, maar wel een winterrust. Als het gure winterweer tegenzit, kan het diertje dagen tot weken onbekommerd op zijn voorraden teren.

Bewaar uw data voor tijden van nood.

Het gedrag van de eekhoorn is een mooie metafoor voor de C.A.R.S software van YP Your Partner. In plaats van noten en zaden verzamelt C.A.R.S alle mogelijke data waar uw bedrijf op draait. Dat proces gaat het hele jaar door en is 24/7 actief. Data wordt gewonnen door op cruciale plaatsen sensoren in machines en apparatuur te plaatsen. Via telemetrie wordt de informatie over het functioneren non-stop naar de centrale database gestuurd. Dit gaat allemaal online, waarbij afstand geen enkele rol speelt. Op die manier heeft u altijd en overal inzicht in het reilen en zeilen van uw bedrijf. U kunt – net als de eekhoorn – met een vertrouwd gevoel in winterrust!

 

Data is het goud van de onderneming, laat het niet verloren gaan.

De nieuwste versie van C.A.R.S kan – naast verzamelen en informeren – ook preventief waarschuwen als er storingen verwacht worden.

Door het slim combineren van actuele en historische meetreeksen worden voorspellingen mogelijk. En precies hierin bevindt zich de gouden eigenschap van data. Het voorkomen van stilstand of gevolgschade door uitval van een proces levert direct winst op. Niet alleen in harde valuta maar zeker ook in een hogere veiligheid voor mens en milieu.

Met C.A.R.S krijgt u dag en nacht inzicht in uw apparatuur

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Direct contact

Bel +31512-589842

Mail info@yp-yourpartner.nl

Blog

Lees alle blogartikelen
LEES MEER dweil-bewerkt-169

Dweil op heterdaad betrapt!

Dweilen vandaag de dag, ze zijn onberekenbaar en altijd op zoek naar avontuur.

LEES MEER snn-landschaps-169

Steun door EU en SNN voor Innovatie en R&D bij YP

Procesbesturingen voor onder meer alle mogelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties.

LEES MEER podcast-remote-yp

Podcast: Remote Sensing en Big Data

Ontdek de complexiteit en veelbelovende mogelijkheden van deze technologie├źn.

LEES MEER veilig-op-de-weg

Met Telemetrie het hele jaar door veilig op weg

C.A.R.S van YP Your Partner wordt wel het wakend oog van de weg genoemd.