solarboat-cars

Whisper Power Solar Team; hemelvaart, snelbootvaart!

Op 27 en 28 mei (Hemelvaartsweekend 2022) staat het Whisper Power Solar Team voor de uitdaging om nóg sneller, nóg verder, nóg stiller en nóg zuiniger in Akkrum het Nederlands Kampioenschap zonnebootraces in de wacht te slepen. Corona heeft de afgelopen twee jaar een zwarte schaduw over de zonepanelen gegooid; er kon en mocht niet gevaren worden. Maar stil heeft het Whisper Power Solar Team geen moment gezeten. De tijd is nuttig besteed om de techniek te verbeteren en daarmee de kans te vergroten om de beker in ontvangst te nemen.

 

Laten we hopen dat de zon tijdens Hemelvaart voor extra energie zorgt. Want zonlicht is de enige variabele die het team niet in de hand heeft. De overige factoren gelukkig wel. De teamgeest en de techniek zijn beter dan ooit en beloven een prachtige strijd. Ook YP Your Partner heeft wederom een duit in het technische zakje gedaan. In materiële zin kan alles wat op het water gebeurt aan wal worden gecontroleerd. Onverhoopte verrassingen zijn nagenoeg uitgesloten.

 

YP Your Partner sponsort het Whisper Power Solar team met C.A.R.S techniek

Telemetrie van YP Your Partner is ook dit jaar een onmisbaar technisch onderdeel. En C.A.R.S is de slimme module waar het allemaal om draait. Iedere fractie van een seconde hebben de stuurlui aan wal op deze wijze inzicht in de prestaties aan boord. Alle onderdelen worden tijdens de race continue gemonitord. Iedere verrassing is uitgesloten. C.A.R.S signaleert de conditie op elk moment en kan zelfs preventief de alarmbellen laten rinkelen. Het professioneel finetunen zet het resultaat op scherp. Alle informatie kan in een split second met elkaar worden gedeeld. Zo wordt het hele team volledig betrokken bij de stuurmanskunsten aan boord.

 

Dankzij de support en sponsoring van YP Your Partner is het Whisper Power Solar team de concurrentie ook dit jaar weer een technische stap voor. Door volledige controle over het functioneren van alle apparatuur aan boord te hebben, kun je beter, sneller en duurzamer zijn dan de rest. Je komt er stukken verder mee en je kunt op alle niveaus de strijd winnen!

 

Dat geldt niet alleen voor snelle boten. Dat gaat op voor elk technisch productieproces. Laat YP Your Partner vrijblijvend een scan maken van de mogelijkheden die telemetrie u biedt. Dan bent u voortaan verzekerd van inzicht, overzicht en is uw bedrijf ook klaar voor de strijd.

Met C.A.R.S krijgt u dag en nacht inzicht in uw apparatuur

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Direct contact

Bel +31512-589842

Mail info@yp-yourpartner.nl

Blog

Lees alle blogartikelen
LEES MEER dweil-bewerkt-169

Dweil op heterdaad betrapt!

Dweilen vandaag de dag, ze zijn onberekenbaar en altijd op zoek naar avontuur.

LEES MEER snn-landschaps-169

Steun door EU en SNN voor Innovatie en R&D bij YP

Procesbesturingen voor onder meer alle mogelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties.

LEES MEER podcast-remote-yp

Podcast: Remote Sensing en Big Data

Ontdek de complexiteit en veelbelovende mogelijkheden van deze technologie├źn.

LEES MEER veilig-op-de-weg

Met Telemetrie het hele jaar door veilig op weg

C.A.R.S van YP Your Partner wordt wel het wakend oog van de weg genoemd.