2-tegeltjes-wijsheden

Power Business Intelligence; alles meten, alles weten

Bij YP Your Partner draait het allemaal om meten, want meten is weten. Door kennis van materie te verzamelen kunnen wij bedrijfsprocessen intelligenter, slimmer en efficiënter maken. Daardoor bespaart u tijd en kosten en bereikt u sneller een beter resultaat. Met onze slimme C.A.R.S module haalt u de basis voor een Power Business Intelligence System in huis. Een hele mond vol voor een module die wordt verbonden met sensoren. Met deze module worden technologische processen non-stop in de gaten gehouden. Daardoor wordt u preventief, dus ruim op tijd, gewaarschuwd om actie te ondernemen. Onverwachte uitval behoort met C.A.R.S tot de verleden tijd. Sensoren verzamelen big data. Alle informatie die u nodig heeft om beslissingen te maken of inzicht in te winnen.

 

Van meten naar output

Big data kan wel eens een “big problem” worden als u niet weet wat u met de enorme hoeveelheid aan gegevens kunt doen. Daarom zeggen wij bij YP Your Partner niet alleen meten is weten, maar voegen daar aan toe: “Weet wat je meet”. Hoe filtert u het digitale kaf van het koren? Hoe vertaalt u de steeds maar toenemende informatiestroom naar praktisch inzicht en wie vertaalt de output naar begrijpbare taal?

 

YP Your Partner helpt u om Big Data op relevantie te filteren en overzichtelijk te maken

Bij YP Your Partner werken we met Microsoft Power BI. Voor de 12de keer door Gartner wereldwijd uitgeroepen tot ‘Leader Magic Quadrant for Analytics en Business Intelligence Platforms’. Hiermee verzekert u zich van een inzichtelijk en gebruikersvriendelijk dashboard waar alleen de voor u relevante informatie tot heldere grafieken is verwerkt. Laat u zich niet afschrikken door de naamvoering. Voor onze data-scientists is deze materie gesneden koek. Zij zijn dan ook prima in staat om er maatwerk van te maken, zodat u alleen de informatie die er echt toe doet op het scherm krijgt. Ook als de data uit meerdere bronnen komt, weten onze scientists er een overzichtelijk geheel van te maken.

Power BI: erg geschikt voor presentatieklare rapportages

De voordelen van Power BI (app & online) zijn legio. Alle data wordt in één overzichtelijke en pasklare structuur weergegeven. De desktop benoemt de verschillende databronnen. Met een aantal tools worden de gegevens opgehaald, ingelezen en verwerkt. De onderlinge relaties tussen de gegevensbronnen worden daarna vastgesteld en voor rapportage presentatie klaar gemaakt. Dit alles in een splitsecond, foutloos en accuraat. De Power BI app is gratis te downloaden en geïntegreerd in het Office 365 pakket. Hoe u Power BI in uw bedrijf integreert, laten wij u graag zien tijdens een persoonlijke presentatie.

 

Maak vandaag nog een afspraak met YP Your Partner om de voordelen van Business Intelligence te demonstreren.

Met C.A.R.S krijgt u dag en nacht inzicht in uw apparatuur

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Direct contact

Bel +31512-589842

Mail info@yp-yourpartner.nl

Blog

Lees alle blogartikelen
LEES MEER dweil-bewerkt-169

Dweil op heterdaad betrapt!

Dweilen vandaag de dag, ze zijn onberekenbaar en altijd op zoek naar avontuur.

LEES MEER snn-landschaps-169

Steun door EU en SNN voor Innovatie en R&D bij YP

Procesbesturingen voor onder meer alle mogelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties.

LEES MEER podcast-remote-yp

Podcast: Remote Sensing en Big Data

Ontdek de complexiteit en veelbelovende mogelijkheden van deze technologie├źn.

LEES MEER veilig-op-de-weg

Met Telemetrie het hele jaar door veilig op weg

C.A.R.S van YP Your Partner wordt wel het wakend oog van de weg genoemd.