formule1

Dankzij Telemetrie presteert Max in Formule1

De coureurs van de F1-bolides zijn natuurlijk de absolute hoofdrolspelers in het rondreizend sportspektakel van de Grand Prix. Zij stelen de show en strijken met de eer. Maar achter de schermen delen zij de strijd iedere honderdste van een seconde met de Pitcrew. Zo’n 20-30 technici gefocust op hun monitoren in de pitboxen. Zonder techniek geen Formule1. Zonder telemetrie geen contact tussen de coureurs en de techneuten. telemetrie is de vinger aan de pols en niet meer weg te denken in de razendsnelle wereld waar het om data, inzicht én technisch vernuft gaat. Telemetrie signaleert via sensoren het weggedrag van de Formule1 wagen, houdt rekening met ontelbare factoren en checkt continue de fysieke gesteldheid van de coureur. Het winnen van de strijd is in feite één grote technische teamprestatie.

 

Is uw bedrijf toe aan een pitstop?

Dankzij ontwikkelingen op gebied van telemetrie in de autosport, kan ook uw bedrijf voordeel uit de ontwikkelde technieken halen. C.A.R.S is een softwareproduct van YP Your Partner waarmee u data verzamelt en telemetrisch op afstand de conditie van alle mogelijke apparatuur kunt inzien, bedienen en controleren. Dat laatste doet C.A.R.S ook nog eens automatisch voor u. Zo worden storingen voortijdig opgemerkt, waardoor u preventief kunt ingrijpen. Grote kosten van reparaties en stagnaties kunt u hiermee voorkomen. Om in de beeldspraak te blijven: telemetrie houdt uw bedrijf in beweging.

 

Al vele honderden keren heeft YP Your Partner Telemetrie toegepast

YP Your Partner is uw aangewezen teamgenoot om Telemetrie binnen uw bedrijf in te voeren. Met de spreekwoordelijke snelheid van de F1 geeft YP Your Partner u inzicht in de stand van zaken. Zo’n ‘pitstop’ heeft YP Your Partner al vele honderden keren in heel veel verschillende bedrijven uitgevoerd. Wilt u meer weten over deze cases en horen of YP ook u van dienst kan zijn? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

Met C.A.R.S krijgt u dag en nacht inzicht in uw apparatuur

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Direct contact

Bel +31512-589842

Mail info@yp-yourpartner.nl

Blog

Lees alle blogartikelen
LEES MEER dweil-bewerkt-169

Dweil op heterdaad betrapt!

Dweilen vandaag de dag, ze zijn onberekenbaar en altijd op zoek naar avontuur.

LEES MEER snn-landschaps-169

Steun door EU en SNN voor Innovatie en R&D bij YP

Procesbesturingen voor onder meer alle mogelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties.

LEES MEER podcast-remote-yp

Podcast: Remote Sensing en Big Data

Ontdek de complexiteit en veelbelovende mogelijkheden van deze technologie├źn.

LEES MEER veilig-op-de-weg

Met Telemetrie het hele jaar door veilig op weg

C.A.R.S van YP Your Partner wordt wel het wakend oog van de weg genoemd.