colin-spa

Colin Spa, onze Data Analist/Sciëntist. Magisch met cijfers!

De systemen die YP Your Partner voor haar opdrachtgevers ontwikkelt leveren steeds grotere hoeveelheden – vaak nog – ongestructureerde data op. Deze ‘Big Data’ moet uiteindelijk tot bruikbare en praktisch toepasbare informatie voor het management of controllers van een bedrijf worden omgezet. Dat is het specifieke kennisdomein van Colin Spa, sinds kort onze Data Analist/Sciëntist.

 

Data analyse helpt selectieve keuzes te maken

‘Data is het kapitaal van de onderneming’, wordt vaak gezegd. Maar een teveel aan data is
verstikkend voor werkprocessen. Ook YP Your Partner is in feite verantwoordelijk voor deze ontwikkeling. Wij maken onze producten steeds slimmer en intelligenter waardoor ze telkens meer informatie voor onze opdrachtgevers opleveren. Dat is enerzijds mooi, want daardoor is het mogelijk om processen wereldwijd pro-actief te monitoren, aan te sturen en zelfs preventief in te grijpen om storingen voor te zijn. Anderzijds moet je wel goed weten welke data in welke situatie interessant is. Dus ook: welke niet.

 

Het antwoord op die vraag is voor iedere opdrachtgever/partner verschillend. Maar kan wel door Colin en zijn collega’s van YP Your Partner gegeven worden. Door goed in beeld te brengen waar jouw bedrijf nu en in de toekomst behoefte aan heeft, kan de hoeveelheid Big Data gereduceerd worden tot het werkelijke toepassingsgebied. Door data ‘persoonlijk’ te maken wordt het gebruik ervan helder en transparant.

 

Colin gaat graag met onze partners/opdrachtgevers in overleg om complexe uitdagingen op gebied van data op te lossen; een service van YP Your Partner om samenwerkingsverbanden een extra dimensie te geven. Een data-specialisme dat niet ophoudt bij de analyses van vandaag, maar juist ook met de toepasbaarheid van al die gegevens voor de nabije en verre toekomst.

Met C.A.R.S krijgt u dag en nacht inzicht in uw apparatuur

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Direct contact

Bel +31512-589842

Mail info@yp-yourpartner.nl

Blog

Lees alle blogartikelen
LEES MEER dweil-bewerkt-169

Dweil op heterdaad betrapt!

Dweilen vandaag de dag, ze zijn onberekenbaar en altijd op zoek naar avontuur.

LEES MEER snn-landschaps-169

Steun door EU en SNN voor Innovatie en R&D bij YP

Procesbesturingen voor onder meer alle mogelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties.

LEES MEER podcast-remote-yp

Podcast: Remote Sensing en Big Data

Ontdek de complexiteit en veelbelovende mogelijkheden van deze technologie├źn.

LEES MEER veilig-op-de-weg

Met Telemetrie het hele jaar door veilig op weg

C.A.R.S van YP Your Partner wordt wel het wakend oog van de weg genoemd.