blog-aprilweb

Internet of Things als business model

In onze kennisbank deze maand deel 3 in de serie over het Internet of Things en het business model. Deze aflevering gaat over de vele verdienkansen voor de maakindustrie. Wie sensoren heeft die iets meten, de gegevens verzamelt en analyseert én er volgens iets extra’s mee doet, heeft waarde in handen.

 

Predictive Maintenance

Denk aan voorspellend onderhoud, het volgen en automatisch vervangen van verbruiksproducten of het verkopen van interessante data aan derden. Hoe je tot een goed idee komt? Ook dat beschrijven we stap voor stap. Evenals het ontwerpen van systemen en de realisatie ervan. Dus maak er gebruik van! De technologie achter IoT wordt steeds goedkoper en laagdrempeliger. Je kunt instappen op een niveau dat bij je past. Zie jij ook kansen voor jouw bedrijf?

Nieuwe verdienmodellen en een business model

YP Your Partner helpt je op weg met dit stappenplan voor nieuwe verdienmodellen. Daarna bieden we ondersteuning bij de vertaling naar je eigen organisatie, product, dienst of business model. Het stappenplan maakt je bewust van nieuwe mogelijkheden en behandelt praktische zaken zoals samenwerken en financiering. Succes gegarandeerd! In onze kennisbank leest u alles over de vier stappen naar nieuwe verdienmodellen.

Video – Gebruik van het YP IoT-Canvas


 

Met C.A.R.S krijgt u dag en nacht inzicht in uw apparatuur

C.A.R.S is een Worldwide Monitoring & Control systeem dat met maatwerksoftware als IoT- en beheerportal in talloze technische installaties wordt toegepast. Het systeem meldt op afstand (pro)actief storingen en helpt problemen te voorkomen en kosten te reduceren. 

Direct contact

Bel +31512-589842

Mail info@yp-yourpartner.nl

Blog

Lees alle blogartikelen
LEES MEER dweil-bewerkt-169

Dweil op heterdaad betrapt!

Dweilen vandaag de dag, ze zijn onberekenbaar en altijd op zoek naar avontuur.

LEES MEER snn-landschaps-169

Steun door EU en SNN voor Innovatie en R&D bij YP

Procesbesturingen voor onder meer alle mogelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties.

LEES MEER podcast-remote-yp

Podcast: Remote Sensing en Big Data

Ontdek de complexiteit en veelbelovende mogelijkheden van deze technologieën.

LEES MEER veilig-op-de-weg

Met Telemetrie het hele jaar door veilig op weg

C.A.R.S van YP Your Partner wordt wel het wakend oog van de weg genoemd.