veilig-op-de-weg

Met Telemetrie het hele jaar door veilig op weg

De meeste verkeersongevallen vinden jaarlijks in de maand oktober plaats. Nog preciezer; op een vrijdagmiddag tussen twaalf en drie uur. De weersomstandigheden zijn daarvoor het merendeel de oorzaak van. Een laagstaande zon in combinatie met een onverwachte plensbui en een opzwepende najaarsstorm zijn de ingrediënten voor pech of catastrofes. Vallend blad en bakken regenwater zorgen direct voor een spekgladde weg. U en wij zijn dus voor de oktoberperikelen gewaarschuwd.

Gelukkig kunnen we zelf een hoop tegen dit onheil doen. Dat begint natuurlijk met de technische goede staat van de auto. Maar ook op tijd vertrekken, geen haast hebben, de spits mijden en goed naar de weersverwachting luisteren helpt om ongevallen te voorkomen. Je kunt (nee moet!) tenslotte zelf wat voor je veiligheid doen. Niet alles wordt voor je gedaan. Niet alles, maar wel heel veel.

 

C.A.R.S Houdt wegen, tunnels, aquaducten 24/7 voor uw veiligheid in de gaten

C.A.R.S van YP Your Partner wordt wel het wakend oog van de weg genoemd. Het smart systeem is op cruciale locaties dag en nacht actief en meldt storingen in een spitsecond aan centrale posten waar de modules aan gekoppeld zijn. Op die manier kan direct en uiterst adequaat worden ingegrepen. Het systeem is daarbij volledig pro-actief en ziet problemen van verre aankomen, zodat ongemakken én ongelukken op de weg goeddeels voorkomen kunnen worden.

Ons beheersysteem C.A.R.S heeft het heft van veiligheid zelf in de hand genomen. Menselijk falen is daardoor verleden tijd. Dicht geslipte afvoerleidingen, verstopte pompen, lekkages bij aquaducten… het kan allemaal voorkomen worden. Daardoor zal de herfst het verkeer minder verrassen. En niet alleen de herfst. Het systeem slaapt nooit en is alle seizoenen actief. Want ook de winter kent zo zijn verrassingen.

 

Wilt u weten hoe YP Your Partner met telemetrie uw bedrijf 24/7 veilig in beweging houdt? Hoe u dag en nacht inzicht krijgt in het reilen en zeilen van apparatuur? Hoe u preventief gewaarschuwd wordt op mogelijk ongemak? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos advies.